Kamyon Ve Garaj
Çocuk önünü açıp annesine sormuş, -Anne bu ne ? Annesi bir ikikemküm'den sonra, -Araba yavrum, demiş. Çocuk bu seferde annesininönünü gösterip, -Peki o ne ? demiş,(Çocuk işte) Annesi gene kemküm,-Garaj yavrum, demiş. Çocuk, -O zaman babamın önündeki ne? demiş(Çocukişte) Anne biraz düşünüp, -Kamyon, demiş Çocuk, -Heeeeee, demiş. Onuniçin akşam ileri geri zorlayıp duruyodu ama arka tekerler bir türlügaraja girmiyodu!!!(Çocuk işte)
ELMA ILE ELMA SEKERI
Elma, Elma Sekeri'ne: "Üstünüzdeki kiyafet ne kadar güzel!.." demis.Elma Sekeri yanitlamis: "Evet, öyledir. Vakko'dan giyiniyorum da..."Elma biyik altindan gülmüs: "Anladim, anladim... Zaten m..çinizayediginiz kaziktan belli oluyor...
Daha Ne İsterim
Iki tane homoseksüel sohbet ediyordu. Biri ötekine: - "Sporlar arasindaen çok güresten hoslaniyorum. Düsünsene, güresçilerin vücudu ve kollarine kadar güçlüdür, seni öyle bir sikarlarki..." Öteki: - "Ben futbolutercih ederim." - "Futbolun nesi heyecan verici, hiç olmazsa ötekindevücut temasi var." - "Olsun, düsünebiliyormusun, futbolcusun ve topsende. Herkesi çalimliyorsun, kaleciyle karsi karsiya kaliyorsun. Amasen naapiyosun? Gerilip gerilip topu taca atiyosun." - "Bunun nesiheyecan vericiki?" - "Olurmu? En heyecanli yeri burasi, bütün stadayakta sana bagiriyor; *****.bne,.bne'"
Sözünden Dönme
Eskiyalar yolu kesmisler ve bir minibusu durdurmuslar. Herkes aractanindikten sonra, sefleri; " Kadinlari soyun, erkeklere tecavuz edin"diye bagirmis. Tabi sef soylediginin hatali oldugunu anlayincatekrardan "Erkekleri soyun, kadinlara tecavuz edin" diye bagirmis.Kalabaligin icinden genc bir erkek hafif nazli bir sesle; "Erkek adamsozunden donmez, ilk soylediginden cayma".
|