Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-23-2008, 07:23 AM   #1 (permalink)
0neMissedCaLL
ναz gєçιℓмєz α∂мιи тєσ :)

0neMissedCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kayıt Sırası: 671
Tecrübe Puanı: 308882
Popülerlik: 0neMissedCaLL DotcoM0neMissedCaLL DotcoM0neMissedCaLL DotcoM0neMissedCaLL DotcoM0neMissedCaLL DotcoM0neMissedCaLL DotcoM0neMissedCaLL DotcoM0neMissedCaLL DotcoM0neMissedCaLL DotcoM0neMissedCaLL DotcoM0neMissedCaLL DotcoM
Rep Gücü: 15443509

Ruh Halim:

Seviye: 10 []
Canlılık: 14 / 236
Çekicilik: 43 / 800
Deneyim: 44%

Standart Kim 500 Alkış İster ?

Sevgili dostlar,
Bu bölümdeki oyunlar,sadece hoşça vakit geçirmekten ibaret.
Düşündüm de,neden hem eğlenip,hem öğrenmeyelim ?
Bu oyunu başlatmayı düşünme amacım,eğlenirken bir yandan da genel-kültürümüzü sınamak ve ilerletmek.Böylece 2 kelime yazıp geçmektense,yazılanları okuyup beynimizin bir yerine kaydetmek.
Kimbilir belki de,burada okuyacağınız bir Genel-Kültür sorusu "Kim 500 Milyar ister? ","Passaparola","Miras" vb. bilgi yarışma,sınama programlarında size kilit sorunun cevabını bulmakta yardımcı olur :4

Oyunumuz şöyle,herkes üstteki arkadaşın sorusuna cevap verdikten sonra,Genel-Kültür sorusunu yazacak,Buna cevap verirken sallamaktan çok,bildiğiniz sorulara cevap vermeniz rica olunur.
Eğer sorulan soru zor ve cevabı bulunamadıysa soruyu soran dostum,çeşitli ipuçlarıyla sorunun cevaplanmasını kolaylaştıracaktır.
Böylece bilenle (efsane "Bilen" ile hiçbir alakası yoktur,bu ismi buraya düşürmemeyi bilecek kadar bilinçliyim,o bir tanedir ) bilmeyen arasındaki farkı da anlamış oluruz.
Her konuda sorunuzu yazabilirsiniz,ünlüler,başkentler,bilim,edebiyat,s por,günlük-hayat vs.

Hadi Bakalım GeyiQ oyuncuları bu platformda görelim,böylece GeyiQ oyunların sadece mesaj arttırmak için kullanıldığını düşünen arkadaşlara cevap vermiş oluruz

İlk soru benden gelsin.

Bilgi-Birkimiyle ve güzel,sade Türkçesiyle çoğu kişinin sevgisini ve saygısını kazanmış,Passaparola ve Miras gibi bilgi yarışmalarında sunuculuk yapmış,bazı konularda yaptığı ince tarizlerle cevabını alması gerekenlere dolaylı yoldan mesaj göndemiş sunucu ve yazarın adı nedir ?

İpucu örneği : Kır saçlıdır,kısa boyludur,sabah programları da yapmıştır. Gibi..

Herkeze Kolay Gelsin

GEÇİYOR GÜNLER YİNE BENDEN HABERSİZ
GİDİYORUM GİDİYORUM BURALARDAN SENSİZ RESMİNİ ALDIM KARŞIMA
AĞLIYORUM SESSİZ SESSİZ
POYRAZIMDIN YÜREĞİMDE
EŞİT DURDUM EN DERİNDE
YOLCUYDUM SON SEFERİNDE
İNDİRDİN BENİ KAYIP ŞEHİRDE
BEKLİYORUM SEVECEĞİM MEVSİM BAHAR GEÇSEDE OFF..
GÖZLERİME ÇİZDİM SENİ AÇMAYA KORKUYORUM BÜYÜMÜYORUM GÖZLERİNDE GİTTİKÇE KÜÇÜLÜYORUM OFF.
GÖZLERİME ÇİZDİM SENİ AÇMAYA KORKUYORUM BÜYÜMÜYORUM GÖZLERİNDE GİTTİKÇE KÜÇÜLÜYORUM OFF.
NE YAĞMURLAR NE BULUTLAR YAĞDI İÇİME SÖNMEDİ SENDEN BAŞKASINI SEVMEDİM SEVEMEDİM OFF
GÖZLERİME ÇİZDİM SENİ AÇMAYA KORKUYORUM BÜYÜMÜYORUM GÖZLERİMDE GİTTİKÇE KÜÇÜLÜYORUM OFF
0neMissedCaLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla